2015. június 13., szombat

15 éves a Balabit

Z munkahelye a 15. születésnapját ünnepli idén. Családi napot tartottak ennek örömére :)

A Dürer kertbe vittem el kora délután a miniket, ott találkoztunk Z-vel. Volt ott minden ami :). Ugrálóvár, rodeo bika, kreatív sarok, dodzsem. Persze minden ki lett próbálva de a dodzsem lett a kedvenc mindenkinél. A gyerekek nagyon lazák voltak, ismerősként tekintettek Z kollégáira, hisz már találkoztak párszor. Gergő a pókemberrel dodzsemezett, majd Esztivel, Dorkával, Zoránnal... Zárt kertben voltunk, a karszallagjukra rá lett írva a telefonszámom, ők meg boldogan fedeztek fel mindent. Teleették magukat vattacukorral (3-3 tuti lecsúszott) de ettek hot-dog-ot, grillkolbászt, fánkot, sült krumplit, chipset.

Végig pörögték a délutánt, estefelé már azt néztem mikor esik össze Gergő a fáradtságtól, de Gréta is csak kóválygott. Ennek ellenére alig bírtam rávenni őket az indulásra.

Naná, hogy mind a kettő beájult az autóban, mikor hazaértünk fel kellett ébresztenem őket és lefürdetni, mind a ketten nagyon koszosak voltak. Félkómában, befelé botorkálva Gergő még megkérdezte, visszaviszem-e őket :).

Jó kis délután volt :).

A fáradtság és a későn fekvés ellenére reggel 7 előtt keltek és azóta is pörögnek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése